Janus’un Romanı Yayınlandı!

Janus’un yakın ilgi gösterdiğiniz “Ben Janus, Yaşam Öyküm Roman Şeklinde” başlıklı romanı artık Google Books’da “1898 Yılından Beri (Sıradışı Bir Hikaye)” adı altında satılmakta!

“Çok eskilerde başlayan bir öyküyü anlattım romanımda… Köklü bir İstanbul ailesinden gelen, farklı zamanlarda yaşamış iki gizemli adamın hikayesi bu: Hayatındaki sırları çözmeye çalışan asi ruhlu bir genç ile, kendisine musallat olmuş bir ifritten kaçmaya çalışan yaşlı (ama çok yaşlı) bir kara büyücü hakkında.

Roman gerçeklere dayalı; çünkü ben, Janus 722’nin yaşam öyküsü!

Bir okültist ve de uzun yıllar önce rücu etmiş bir satanist olduğum için hikayem ezoterik temelli; yani gizem ve esrar ağırlıklı. Aynı nedenlerle sayfalarda yer alan satanik ve satanik olmayan ritler/ayinler, dualar ve enokyence sözler de gerçek. Akış içinde başlıca araştırmalarımızdan olan “Yerin Altındaki Ülke” ve Türkî kavimler gibi konulardan da kısmen söz etmekteyim.

Dilerseniz daha fazla sufle vermeyeyim; yoksa okurken sizlere yaşatmaya çalıştığım heyecanı zedeleyecek olabilirim. Merakınızı uyandırabildimse buyurun içeriye…”

KİTABI GOOGLE BOOKS’TAN İNCELEYİN!

KİTABIN “İÇİNDEKİLER (İNDEKS)” BÖLÜMÜNÜ İNCELEYİN!

KİTABI SATIN ALIN!

KİTABIN İLK BÖLÜMÜNÜ OKUYUN

KİTABI ÜCRETSİZ İSTEYİN!

Bu seçenek sadece 02-03-2021 tarihinden önce siteye üye olanlar için geçerlidir.

Janus’un Romanı Yayınlandı!” için bir yorum

Yorum bırakın